Pages

Tuesday, June 8, 2010

AKU YANG BUAT2 KECOH LAK !!

Tajuk entry pun dah nampak kecoh tol aku nie hehehhe...tadi aku dok berblogwalking kat blog orang lain ada le satu blog nie aku tray masuk, tapi aku x follow pun ( ade tuan punya blog 2 kisah! dia punya follower pun dh cukup ramai.).  aku dok baca le ape dia dok tulis kt entry dia pasal ada org komen sebab blog dia letak gambar yg kurang sopan. dia explain ngan jelas kata bukan dia yang letak,tpi memang dah theme dia pilih ada gambar 2. so maksudnye bukan salah die la kan.

ape punya kes le .>>>>>. susah pe kan tukar je lah theme baru. ada banyak lagi free lak 2


Betol le kan dia kata 2 blog dia,suka ati arrr nak buat camna pun,
dia takkan baca blog aku so xpayah risau heheh....
aku sebok nak tulis gak pasal blog 2,sebab xpuas ati dengan cara dia menerima teguran je.n ada ayat dia yang xsedap didengar.macam kurang sesuai le nak kata cam2.

p/s : apasal lah aku dok sebok sangat hal orang kan ....huhuhu....

1 comments:

kakngah said...

hhmm.. tepuk dada tny selera..
bkn ke blog juga melambangkan keperibadian tuan blog tersebut???

Newer Post Older Post Home