Pages

Monday, June 28, 2010

HITAM & PUTIH


Ade apa dengan hitam & putih nie ek. sape tau angkat tangan...kenapa nak kena bezakan hitam & putih sungguh xadil tol  kan. Orang cakap hitam itu menawan.....apasal xsuka lagi hitam menawan pe...putih lak berseri2 lg suci. So sekarang korang pilih mana satu ek hitam or putih ???...Kalau aku dua2 aku xsuka, lagi dasyat aku anti hitam & putih huhu.....aku suka calourfull..

Ape la aku dok merapu nie ek, sebenarnye aku nak cite pasal tudung hitam & putih la. kat atas 2 xdak kena mengena ngan sape2  pun jangan terase apa2 k, just intro je hehhe....aku memang xboleh pakai tudung colour hitam n putih, mesti mood aku xbagusnye tambah2 pakai tudung hitam, memang jarang aku pakai pun tudung hitam. time terpaksa je aku akan pakai, seingat aku le zaman study dulu, memang wajib pakai colour itam je. so pakai jugak le,1 ari le aku bad mood. memang pengaruh besar tol. padahal tengok orang lain pakai cantik je.benda2 lain aku ok le plak, kalau tudung je aku xleh pakai 2 colour nie.colour putih lak buat aku nanpak muram, pucat je xberseri pun, 2 pasal xsuka. kalau nak ikut colour hitam n putih nie fleksibal boleh match dengan semua colour baju,senang kan, kalau dah lambat p keja@ kelas capai je mana2 tudung colour hitam or putih sure kena je kan.

kenapa le tudung colour hitam & putih xnak match ngan aku kan ?????? sedih tol kui3...

0 comments:

Newer Post Older Post Home