Wednesday, June 23, 2010

AKU DAH BUANG K..

Sape2 yang selalu masuk blog aku mesti perasan ( ada ke org masuk selalu ek? ),blog aku dah sunyi sepi kan. jiran tetangga dah complen pasal letak lagu buat terkejut orang n yang ada sakit jantung mesti lagi teruk lak. so aku dengan prihatinnye tentang kesihatan rakyat malaysia, telah membuang lagu dari blog aku. memang aku nak buang pun sebelum nie, sebab akak n adik aku pun complen bising. ( padahal depa bukan masuk sangat pun blog aku ). lain orang lain carakan, dad y aku letak lagu yang aku suka kt blog untuk aku lepak2 kat blog sendiri, aku tau nape depa terkejut bila masuk blog aku bila dengar lagu,depa buka volum sound kuat sangat 2 pasal le, macam aku memang buka  volum slow  kat labtop aku n bila aku masuk kt blog orang lain yang ada lagu aku x terkejut la kan. apa2 pun masing2 punya citarasa kan.

kadang2 aku suka masuk blog orang untuk dengar lagu. tapi yang pasti aku suka masuk blog orang untuk baca n3 yg menarik, masa aku banyak abih untuk membaca dari tulis kat blog sendiri huhu...dulu masa xdak internet aku akan beli macam2 majalah untuk aku baca, novel aku pinjam je  heheh...harap2 yg lepas 2 jangan ada yang terkejut sakit jantung. nanti aku akan rasa bersalah seumur hidup.

1 comment:

izyanty collection said...

testing2,dah leh komen pun edy,thank's tlg gtau,xperasan pun sebelum nie.huhu..