Pages

Friday, June 25, 2010

fokus...fokus...

Aku ada masa sampai petang nie je,untuk siapkan baju sepupu aku,walaupun ati aku lebih berat nak berblogwalking kat kat blog orang lain n kemaskini blog aku. ingat nak edit cite ketika cinta bertasbih nak masukan dalam blog aku, tapi xsempat lagi insyaallah baju 2 dah hampir siap. kalau sempat aku akan masukan novel 2 arinie. kalau x minggu depan le pulak. sok sabtu dah sibok tlong utk majlis sepupu aku. lagipun ari cuti aku xonline coz banyak keja umah nak buat, pas 2 nak kuar merayau lak 2 pasal xdak masa.

Aku terpaksa jahit kat office, sebab semalam aku tido awal, ner sempat nak buat. ari cuti lak kuar berjalan. lagipun jahit manik xleh jahit2 lama2, lenguh tangan n lenguh duduk lama2. 2 pasal aku perlukan masa seminggu untuk siapkan. buat partime leh la kan, full time pinau mata arrr. dah le memerlukan kesabaran yang tinggi semasa menjahit.Apa2 pun sebab aku buat sebab aku suka n minat.

p/s : aku akan post n3 gambar baju 2 lepas selesai majlis nanti, xsuprise dah le kan kalau orang dah tengok dulu. aku harap sepupu aku suka. \(*.*)/

0 comments:

Newer Post Older Post Home