Pages

Tuesday, June 8, 2010

AKU SELALU TIDO AWAL ????

Jam dah kol 10 lebih aku dah mula mengantok,a ku memang suka tido awal kenape ek,dalam umah aku,aku sorang je suka tido awal, kalau lebih awal lagi lepas sembahyang isyak, semua orang pelik kat aku, ade aku kisah huhhu...dah malam tido arr nak  buat pe lagi  ( bukan ada laki n anak nak kena fikir huhuhu ), sok nak keja. macam ler office aku jauh je nak kena bangun awal p keja heheh...xsampai 5 minit dah sampai office pun. aku perlu tido awal sebabnye klau dah  lambat, aku xleh tido dah.so baik aku tido,time aku dah ngantok sangat, terus lena, xyah fikir2 banyak. selagi xlena macam2 lak aku fikir. buat serabut je kan.

jom tido. good nite

1 comments:

kakngah said...

kalau lmbt tido.. liat sikit nk bgn pg tu... mood pun tak ceria
tapi kalau cukup tido.. fresh jek bila bngn pg...
bersemangat.

Newer Post Older Post Home