Pages

Wednesday, November 24, 2010

zaman bersenang2,n berseronok2 di ofis dah berakhir....

selamat pagi semua, lamanye aku rase tak ngadap blog, tak silap sehari sebelum raya haji aku dah xpeduli kat blog, ada jenguk sat je pun selepas tu,  minggu yang sibuk arr...baru setle projek korban, pas nie kena berulang alik ke kedai daging lak, tengok penjualan lak....yang penting gaji aku bertambah walaupun terpaksa keja luar  kan, rezeki jangan ditolak, alhamdulilah...GA aku belum dilancarkan lagi, sabar ek...hadiah dah ada. aku memang arr nak lancarkan cepat2 tapi masa lak xdak sangat, coming soon k. jangan lupa join : )

0 comments:

Newer Post Older Post Home