Pages

Friday, November 26, 2010

antara 3 nie korang pilih mana ek ??



korang perasan tak iklan baru nuff ada benda alah nie, kalau nak free leh join contest dia kan, aku bab contest nie lemah sikit, so baik aku beli sendiri je, kalau kalah nanti rase xbest je hehehe, sengal tol kan aku, aku memang nak beli hp baru pun, insyaallah bulan depan, beli yang murah dah le, miggu lepas dah p tengok c3 pink terus suka... harga dah turun,kalau aku tunggu bulan depan maybe leh turun lagi pe kan, hahahah nak murah saje aku kan, of coz le kan kena bijak dalam membeli, cam best je c3 nie, yg penting dia murah dan lengkap, camera pun gambar cantik dan yg penting ada wifi. ala2 blackbery gak kan. sampai termimpi2 hp nie, hhahaaha kelakar kan aku, masa baru p servey rase cam terus nak beli je, nasib baik aku tak terketar2 nak beli gak ari2... 

p/s : aku dh leh uplod gambar tapi guna EL baru leh, mozila aku selalu je buat problem, nape thah, tapi xsuka pakai el, lembab sikit, mozila laju lagi. dri xleh uplod lgsung, baik guna je lah el kan...

2 comments:

ct noarizah said...

Saya suka blog awaklah..

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

ct noarizah said...

Sy dh beli C3 warna biru...waktu tu pink belum kluar g.

sggh cni yea >> http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Newer Post Older Post Home