Pages

Thursday, November 4, 2010

MAI TENGOK AKU DAPAT HADIAH APA....

Hadiah nie aku menag masa join    

U all rase nie bag apa nie ek ?? aku firstime tengok hadiah pihak pengajur aku dah berkenan nak bag nie, bukan hadiah pertama yang aku nak rebut, hadiah pertama untuk en3 terbaik kot yg dapat hadiah bag me-up sekali ngan cermin, dalam hati aku awal2 lagi dah cakap nak bag nie, huhuhu...bila dah umumkan nama2 pemenang aku tersenarai dalam pemenang ketogeri komen terbanyak. wahhh cam tak percaye je kan, akhirnye aku dapat gak bag yang aku nak, hehehe... tapi aku dok confuse gak dia cakap bag kotak tisu, tak pernah tengok g le bag camni, setahu aku sarung kotak tisu banyak le kan  jual. ok meh cini aku tunjuk camna bag nie berfungsi, dan aku memerlukan khidmat pelakon tambahan untuk menjaya kan nye...
~
~
~
~



taraaa
 tengok..
magic tak



perfect kan dengan adanye pelakon tambahan aku, memang kena lah, kebetulan kotak tisu umah aku saiz besar sama ngan bag nie n bekas air aku pun muat.....yeahhhhh jom p johor sok.....travel selama 4 hari

kalau korang nak hadiah dari M.J sekarang nie dia tengah adakan lagi GA kali ke-2 so korang leh klik SINI untuk join, aku dah join korang bila lagi, kalau aku menang lagi kan best hehehe...

by the way M.J ada buat vote untuk hadiah GA kali ke -2 nie, so korang leh vote nak hadiah pe, tapi aku vote untuk hadiah barang, kenapa aku pilih barang ? kenapa aku xpilih duit & to-up? jawapannye sebab kalau dapat duit n to-up akan habis, so bila dapat barang, leh simpan, leh buat kenangan, xkisah barang murah or mahal yang penting perasaan dapat hadiah memang best tau, korang leh gitau kat adik-beradik n kawan2 korang yang korang menang hadiah, mesti diorang jelous nye heheheh....ingat senang ke orang nak bagi hadiah, walaupun kita mampu beli sendiri tapi bila dapat hadiah dari orang memang seronok sangat, dah tua2 ner ada orang nak bagi hadiah lagi kan, kat blog je tau leh dapat hadiah ngan cara mudah, tambah2 GA dari M.J

kata-kata akhir terima kasih kepada penganjur iaitu maira n junaidi (M.J ) iz sangat suka bag itu.....

1 comments:

Myra Jay said...

TQ IZ sbb suka..
Cntik gak pelakon tmbahan Iz ek..heheee

Newer Post Older Post Home