Pages

Friday, November 12, 2010

keja baru aku...

buku pilih ikut colour kesukaan aku heeheh

Alhamdulilah rezeki bertambah sejak akhir2 nie, bukan tukar tempat keja baru, semuanye tak tukar pun, just tambah keja baru n gaji baru. sebelum nie aku keja ngan anak menakan big bos aku, untuk keja baru nie baru aku keja ngan big bos... maksudnye aku ada dua bos untuk bisnes yang berbeza dan dapat 2 gaji. bersyukur sangat. by the way jaga akaun tak susah pun kan, lain le kena p tapak projek, aku tak mau  arr panas huhu..

kalau korang tengah cari lembu nak buat korban or kenduri leh cari aku, ehh silap bukan aku bos aku, urusniaga bukan aku yang uruskan. kalau tanah lot aku yg urus..bos aku punya harga lebih murah dari pasaran k. best kan kalau kaya camtu leh jual murah2 untuk tolong orang. aku pun nak gak kaya cam bos aku, sambil tu leh tolong orang. aku suka sangat konsep bisnes bos aku patut arr dia sentiasa murah rezeki je kan.

sekarang nie aku tengah pening gak sebenarnye sebab aku kena handle 3 keja + 1

syarikat kontraktor
tanah lot
bisnes lembu
+
bisnes sendiri

blog aku camna lak kan?? xpe slow2 ar kan
account bisnes aku yang  kucar kacir cikit aku tak sempat nak rekod, nak kena ingat balik urusniaga.
mula2 je kot ek serabut sikit, harap pas nie semuanye dipermudahkan Allah..amin.
aku nak buat GIVEAWAY ada sape2 nak join tak?? nak kena buat banner dulu, tak terfikir lagi nak buat GA untuk apa, tapi hadiah dah ada, korang ada idea tak ???

3 comments:

Kie-yu said...

alhamdulilah..
murah rezeki yek :)

a d r e y n i e e l i s y a said...

waaahhh...
rezeki tuuuhh..

amin!

Mizi a.k.a SKELERTOR said...

wah best ah dapat income easy money mcm tu.. tak yah nak keje payah2 penin2 kat office

Newer Post Older Post Home