Pages

Tuesday, November 2, 2010

penatnye arini....

baru dapat peluang dok berehat, dari pagi tadi tak henti2...baru je nak dok berehat my bos call lak suruh p sain cek...so aku pun berjalan ngan xdak semangat, melangkah ke umah big bos...lenguhnye tangan aku, meja belakang lum kemas bersepah kertas, sekali buat keja cam tikus lak, berselerak hik2...ok nak p kemas dah, aku akan rimas tegok tempat bersepah....

2 comments:

Myra Jay said...

Wah, Iz sain cek ye skg? Gud job..hehe..

izyanty collection said...

maira : mana ada iz sain cek ler, bos je leh sain,pekerja ner leh sain cek syarikat, nak sain gak buka acc sendiri huhuhuhu....tiru sain bos pun i xpandai huhuhu....

Newer Post Older Post Home