Pages

Tuesday, November 16, 2010

cuti raya haji takan sehari je kot ek

Assalammualaikum.... dan selamat pagi....yeahhhh sok raya..korang cuti berapa hari ek? aku tengok dalam kelender 2 hari, tapi kan tak termasuk penang rupanye...so cuti sehari je la kan. sebab xpuas hati lagi, msg my bos lak tanya cuti berapa hari...waaaaaa dia tak jawab pun, dia jawap soalan lain je, bab cuti dia tak jawap pun. tapi tak kisah le cuti sehari pun kan. tahun2 lepas cuti banyak hari gak... mungkin petang nanti baru dia jawap kot huhuhu...beria-ria je aku nak cuti banyak hari kan, padahal sama je aku cuti ngan tak cuti pun, aku still balik umah bezanye ari cuti aku tak online, banyak lak keja umah kena buat, keja lagi bagus dok relax heheheh.

1 comments:

kakchik@ella said...

Hehehe .. btl tu. ada masanya spending time kat opis better than duduk rumah. hehe ..

Newer Post Older Post Home