Pages

Tuesday, November 16, 2010

.:viWy_gurLisH:. - GIVE AWAY

 Tetiba je aku join kan, aku kan spesis malas sikit, tengah dok cari2 handbag yang menarik ternampak lak GA nie, so ape lagi join arr...dah tu penaja nak bagi untuk 10 orang, best kan untung2 leh gak merasa bag free kan, lagipun syarat dia mudah je. so aku join arr. korang pun join gak tau, aku dah usya2 bag yang aku berkenan kat citu, harga pun ok gak, penghantaran free lagi, suka2 hehehe...

JOM BERKENALAN NGAN PENAJA

.:viWy_gurLisH:. - GIVE AWAY




Photobucket






 antara hadiah2 utk 10 bloggers terpilih...





Kata-kata penaja

TERM & CONDITION GIVEAWAY :-

- mesti jadi follower Viwy Gurlish
- wat special post mengenai give away ni n tinggalakn link kt komen post ini..
- letak banner kt sidebar (Banner tuh pic viwy gurlish yg kat atas sekali tuh ek)
- hadiah tajaan viwy gurlish..
- tag 2 org rakan blogger anda.

senang kan????JOMMMM JOIN!!!!!
DUE DATE PADA 26/11/2010

Kat sini aku nak tag semua followers yang baca en3 nie k. kalau aku tag individu cam terpaksa lak orang tu join kan, so sape2 nak join KLIK SINI K

1 comments:

Myra Jay said...

Iz, Myra nk join jugak ler.. Gud Luck ye..

Newer Post Older Post Home