Pages

Monday, November 29, 2010

kalau korang rase begang tak..

pagi tadi mood aku happy gak lah kan, mai petang aku dah rase nak marah gak nie, pagi tadi laju je online, bila dah petang lembab tahap siput...waaaaaaaaa geramnye...mau berejam aku tunggu nak buka satu2 blog, nak komen lagi la seksa menungu..kenapa jadi camni, salah satunye sebab cuaca ke, ujan lebat di sini, tapi sebab utama bukan hujan le, beruk aku dah limit arr...kalau aku guna sorang xdak leh limit cepat sangat, tengah bulan nanti baru cukup sebulan aku punya bil. 

sejak adik aku balik cuti nie, malam2 mesti dia angkut lappy aku sekali berukband masuk bilik dia, aku xkisah pun dia nak guna, asal dia balik cuti je, comfim2 lappy dia rosak, sem lepas pun camtu gak. so lappy aku le jadi mangsa dia, masa zaman aku xdak lappy bukan main berkira tol aku nak guna fb guna lappy dia sat je pun....cisss suka berkira ngan aku lak tu...aku punya tak buka yutube n dowlond  apa2..rela tak tengok cite korea online. dia dengan suka atinye...dok tengok drama online n yutube...aku yang bayar bil tau, bukan le nak berkira, kalau nak fb je aku xkisah....benda yang leh buat beruk aku jadi limit cepat yang aku begang. dah le aku just guna time keja je, yang selebihnye dia banyak guna dari aku, sampai ke pagi dia boleh online....aku punya le jaga baik2 lappy aku xdak cap jari depan cover lappy aku, dia dengan senang atinye buat cap jari bersepah depan cover aku, bukanye nak cuci balik lak tu...cakap depan2 nanti kang bergaduh lak, biar tulis dalam blog dah le huhuhu...lagipun adik aku memang tak makan saman pun hehehe...nanti aku lak yag sakit ati.

5 comments:

alinac lover said...

haiya...skit jiwa ek~

Apit said...

hehe...besa r tu adik bradik..nnt2 lg spuloh thn hg susah, dia r org yg 1st tlg hg...

izyanty collection said...

alinac: lum sakit jiwa lagi huhuhu

Apit : harap2 masin le mulut hg Apit heheh....aku yg asyik kena buli ngan dia ada le...not fair tol...asyik beralah

E.d.Y said...

sabar2...hehe

elleyayah . said...

sabar2 tau izyanty :D

Newer Post Older Post Home