Pages

Thursday, November 11, 2010

pagi yang panik...


Pagi tadi masa aku masuk ofis pe lagi buka lappy aku, then terus connet internet, tapi aku dah cuba banyak kali apasal xboleh pun, aku baru je bayar bil kemarin, ke aku silap bayar ke ek, sebab aku bayar online, risau gak lah xpernah bayar sendiri secara online, selamat bil aku bulan lepas rm 6.80 je yang aku bayar. Mesti korang heran kan apasal sikit je bil bulan lepas aku kan…leh jadi camni sebab aku dah terbayar lebih bil arr…mana aku tau, setiap kali aku xleh connet aku ingat kena block, so aku p le bayar lagi, padahal kan memang kadang2 maxis problem.

 Macam pagi tadi memang aku ingat nak p kedai maxis  nak bayar bil lagi. Masa tu awal lagi, kol 10 baru kedai buka kan so sementara aku tunggu kol 10 aku dok siapkan tempahan aku untuk dipos, aku tengok berukband aku dok dalam plastic span aku ler…hahahah sengal tol aku pagi2…aku xpasang berukband kat lappy aku rupanye hik2….cisss buat penat je aku panic huhuhu…tapi apasal dok lembab je tenet nie, aku dah bayar le, ke betol aku silap bayar bil ek, dia tak kuar pun nama aku masa bayar bil, dia kuar nama maxis je, satu lagi aku confuse gak nie, aku bayar bil elektrik guna maybank2u, tapi xkuar pun nama mak aku, kuar nama tnb je. Sape yang selalu bayar online bil2 gitau le aku betol ke tak macam tu…..nanti xpasal2 aku kena bayar 2x lak.

0 comments:

Newer Post Older Post Home