Pages

Wednesday, November 24, 2010

begang tol arr ngan facebook mobile...camna nak off nie

korang tau tak camna nak hentikan fb kat hp, dah le xleh off nak on pun xleh gak, tapi tiap2 minggu potong duit aku rm1, padahal xguna langsung pun. waaaaaaaaaaa begang tol arr camni, seminggu rm1 sebulan rm4 setahun rm48 aku bayar sia2 je, nak dapat duit nuff seringgit pun susah lagi tau, senang2 je buang duit untuk benda yang aku tak guna...ada sape2 tau tak camna nak off kan facebook mobile????gitau aku k.

2 comments:

kobEj0rdan~ said...

eh??np tolah duit pulak??
den xdo tolak pon. ni faceb00k mobile yg cmnr??

izyanty collection said...

nie fbmobile under celcom, dia akan caj rm1 seminggu. dh xleh buat pe pun guna pun xleh off pun xleh...

Newer Post Older Post Home