Pages

Wednesday, November 24, 2010

FREEGIFT FOR KAK CDAH

nak buat preview sikit pasal freegift yang kat atas nie, by the way kak cdah dari kuantan ada order span ajaib dari aku (  NAMICONIA KONJAC SPONGE ) dia order 3 keping terus so harga rm100 sahaja jimat rm 5 kan. disebabkan dia beli 3 keping aku bagi le 3 pct lulur n hot perfume aromateri sebagai freegift. set lengkap untuk buat spa di rumah k, barang dah sampai kemarin, harap beliau enjoy...ada sape2 nak order lagi tak, untuk jualan akhir tahun ada diskaun menanti. untuk hot  perfume arometerapi bergantung kepada stok.

4 comments:

Myra Jay said...

Iz.. Myra ada plan nak bli aromateraphy @ lulur camtu.. Ingat nak wat adiah GA ke.. heee, asal Iz sudi jadi penaja..wahaha, xdela lawak je, tengok lu camne sebab nex week nak exam, kalut ckit..

izyanty collection said...

myra :untuk jadi penaja GA boleh untuk lulur.gitau nak berapa nanti iz bagi...

Raja Cdah said...

Iz~thanks ye..ni kak Cdah le..
mmg dpt dah freegift ni. ermm wangi sgt2. Thanks ye..

izyanty collection said...

k.cdah : welcome...selamat mencuba ek... : )

Newer Post Older Post Home