Pages

Monday, November 29, 2010

ada jugak orang suka blog aku...terharunye.. \( *_*)/

Assalammualaikum... dan selamat pagi... yeahhhh pagi isnin yang tak sibuk suka sangat, so ape lagi bw n leh buat en3..aku baru perasan pasal segment nie, nie pun sebab kat cbox aku ada note nie



then aku pun klik le, masuk blog RUMAH KECIL TIANG SERIBU 
SEE apasal lak header en ben ada lak nie?


oic ada segment saya suka blog awak, aku pun ada dalam senarai tu...wahhh teharunye ada gak orang suka blog aku. kat sini aku nak buat sedikit ucapan penghargaan buat akak  CT NoArIzAh ArIs  
TERIMA KASIH BANYAK2 COZ suka membaca kat blog saya. semoga persahabatan ini berkekalan.
aku dok perasan gak kat dasboard, banyak blog ada tajuk kat atas tu pas tu header en.ben, disebabkan sibuk aku tak klik tengok pe benda, dah tu ramai sangat dok buat, aku ingat depa nak gitau depa suka blog en.ben huhuhu...kat bawah nie bahan bukti yang blog aku disukai...hahahahah sengal kan aku, ye la dalam banyak2 blog yang join segment nie, ada gak 1 blog yg suka blog aku, hehehe so suka ati aku arr kan nak kecoh2 kat korang huhuhu...






jom p terjah blog  
tuan punya blog nie suka memasak, so beliau ada 1 blog khas untuk masakan, sape yg nak belajar2 masak or nak resepi leh terjah sini  


http://menuarizah.blogspot.com/

4 comments:

Infinity Cinta said...

yup...tahniah... ^_^ memg kita rasa eppy bila der org suka blog kita...tue la pencapaian yg kita nk masa mula2 wat blog.. ^_^

ct noarizah said...

T/kasih ...tak sangka lak sanggup buat N3 khas ni...sprti kamu akk juga harap kita akn kekal bersahabat.
Blog kamu antara yg terbaik dlm blog list akk.

Sukahati bila lihat org lain gembira..:)

izyanty collection said...

infinity cinta : thank's..a'ah tol rase happy..

k.ct : sama2...\(^_^)/

elleyayah . said...

like like .hehe

Newer Post Older Post Home