Pages

Tuesday, November 2, 2010

LAGU SAPE NIE EK KAT BLOG AKU...??

Ada orang 2 orang tanya lagu sape yang berkumandang di blog aku, so aku jawap kat cini ye, nie lagu kumpulan nasyid STAR FIVE- SATU CINTA.

Aku pun xpernah tengok rupa diaorang camna, aku dah google still xdak gak gambar kumpulan diaorang. yang pasti aku suka lagu nie, setiap kali aku letak lagu baru kat blog aku, semuanye lagu yg aku suka dengar, tapi aku akan akan letak sat2 je coz aku cepat bosan huhuhu...tu pasal selalu je aku tukar lagu, bila aku dah siap leh hafal dlm kepala aku, so tukar baru lak.

kenapa aku suka letak lagu dalam blog, nie le hiburan aku, kat radio ner ada sangat lagu nasyid kan, so bila ada lagu yg aku suka aku akan letak, sambil tu leh menghayati lirik yg ditulis dalam lagu tu, tu yang membuat jiwa aku tenang bila online. hanya di blog je aku dpt mghayati sesebuah lagu, dengar kat radio aku memang xpeduli sgt pun lirik dia.

 kat bawah nie ada lirik


Lirik Lagu Satu Cinta - Star Five

lirik lagu Star Five – Satu Cinta

Ku memohon dalam sujudku pada-Mu

Ampunkanlah s’gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku… Keimananku…

Ku memohon dalam sujudku pada-Mu

Ampunkanlah s’gala dosa dalam diri
Ku percaya Engkau bisa meneguhkan
Pendirianku… Keimananku…

Engkau satu cinta

Yang s’lamanya aku cari
Tiada waktu ku tinggalkan
Demi cintaku kepada-Mu
Walau seribu rintangan
Kan menghadang salam diri
Ku teguhkan hati ini
Hanya pada-Mu
Ku pasrahkan…

Oh Tuhan… s’lamatkanlah hamba ini

Dari segala fatamorgana dunia
Oh Tuhan… jauhkanlah hamba ini
Dari hidup yang sia-sia

Newer Post Older Post Home