Pages

Monday, March 28, 2011

sok cuti untuk family day

yeahhh sok aku dapat cuti...pagi tadi bos no 2 masuk ofis, terus aku minta cuti untuk sok,

aku : wan sok nak cuti boleh?

bos : emmm...sok tak dak pa kan...ok boleh cuti. awat nak cuti nak ambik mc demam ka?
         ( still selsema bila di ofis sahaja sebab kena air-cond )

aku : tak lah saje je, ada family day. abg dari johor balik saje le jalan2.
        

ini bukan family day yg syarikat selalu buat tu ok. nie saje sebut family day coz semua adik beradik aku balik, bukan senang tau dapat berkumpul camni. raya tahun nie pun tak leh semua berkumpul,sebab abg n akak ipar aku tak dapat cuti raya..yang best kali nie sebab ada anak buah yang comel sangat,geram arrr.

malam nie p makan kat teluk tempoyak kat penang, erkkkk aku pun tak tau tempat tu, tapi kat belah penang sana, lum pernah p lagi. nanti aku letak gambar terkini anak buah aku. ok bye nak balik dah...siap2 p penang lak.


opppsss lum habis...bos no 1 lagi senang nak minta cuti, dia call aku tengah hari tadi, pas tu aku cakap nak cuti sok. dia kata ok je.....

akak aku pun ambik cuti sok gak....

6 comments:

JaSSNaNi said...

uikkss sure best.. ramai2 ngan adik beradik ni mmg best.. gelak tawa.. anak menjerit2 lagi.. silap2 mak pun menjerit2 gak.. kakakakakak.. sonok ar..

izyanty collection said...

jassnani: a'ah memang best sgt...:)

CT NoArIzAh ArIs said...

Seronoklah bersantai adik beradik ramai2 ya.. !!

Citer terbaru di RKTS jgn lupa sggah !

izyanty collection said...
This comment has been removed by the author.
izyanty collection said...

ct : a;ah best sgat..nanti iz masuk tenet tgah slow

Myra Jay said...

Jangan lupa boh gambaq masa makan kt teluk tempoyak sekali ye.. ;)
Myra dah lama takp mkn kat sana :)

Newer Post Older Post Home