Pages

Friday, April 1, 2011

lagu dah jadi tak best bila berulang kali dengar kan...

salam petang jumaat, 

tiba-tiba rasa dh tak best lak lagu kat blog aku ni
mula-mula dengar best je
asal dah lama2 dengar jadi bosan lak
perlu tukar lagi baru nie
tapi tenet slow giler
so terpaksa le dengar gak


blog jarang update cam dolu2 dah
kononya nak jadi blogger tegar le sangat
tiba2 je hilang idea n sifat kerajinan ditambah beban kerja yg muncul tiba2 lak
tapi kan apasal le aku tak gigih cam orang lain nak update blog kan. banyak je cara kalau betol2 tegar walaupun sibuk kan..kan.???

sok cuti sangat suka arrr

padahal aku tak p mana pun cuti


 aku memang suka memerap dalam umah, tak tau nape. rumahku syurgaku..
ehhhh silap lak umah mak aku he3 
akak aku lak cepat bosan dok umah
terbalik kan....

nak cite pasal anak buah yang firstime balik penang
aktiviti family day aritu best sangat.........
coming soon ok...



adam dah 6 bulan, susah nak tengok dia gelak tau
jenuh dok mengacan baru nampak dia senyum n gelak
pastu gelak tak dengar suara.



0 comments:

Newer Post Older Post Home