Pages

Thursday, March 3, 2011

salah aku ke gaji ko sikit?

Petang2 buat aku begang tol  mamat sorang nie, mai nak bising2 kat aku lak, dok cakap aku silap kira gaji dia, salah aku ke gaji dia sikit, dah dia dok ambik advance selang sehari ambik duit, mai hujung bulan kira gaji tolak semua advance so jadi sikit le kan. benci tol aku setiap kali bila gaji asyik tak puas hati je, sendiri yang pinjam banyak nak salahkan orang lak, tu belum kira part nak gaji awal dari sepatutnya lagi...

2 comments:

CT NoArIzAh ArIs said...

Ini jenis org yg dh guna duit tapi x ingat tu pasallah bila time gaji komplen gajinya sikit...salah sndirikan ?

izyanty collection said...

ct : tu le pasal, salah sendiri tak nak ngaku, padahal dah jelas2 dia sediri yg tulis berapa ambik advance kat kad keja dia.

Newer Post Older Post Home