Pages

Friday, March 11, 2011

sangat sakit ati kat seseorang...

harap dia tu cepat behenti dari tempat keja aku, ciss stament jahat tol kan aku, dah lama aku tak suka ngan perangai dia, hari nie pun aku rasa sangat stress + nak nangis sebab geram...tu je modal aku bila geram tak dak le pulak aku nak marah balik kat orang tu, just boleh luah kan dalam blog je. aku tak berani nak marah orang balik huhuhu...

p/s: minggu yang paling sibuk sepanjang 4 tahun keja hahaha...mungkin akan berlarutan...masa dah terhad..tenet pulak slow.  aku akan berehat buat seketika dalam dunia blog :(

2 comments:

Myra Jay said...

Sabar bebanyak ye Iz.. biasa la tu asam garam dunia keje nie kadang kita sakit ati kat orang, apa yg penting kita baut keje kita k:)

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da follow awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/evolution-of-formula-one-cars-1950-2011.html

Newer Post Older Post Home