KOLEKSI VEIL HANDMADE


Pages

Wednesday, March 9, 2011

AIDA gadis melayu dah ada BLOG tau

Assalammualaikum semua dan selamat pagi...pagi nie macam biasa on fb mesti tengok status kawan-kawan fb, then ternampaklah status kat fb aida tentang dia ada blog, pe lagi aku pun klik kat link tu,  add dia dah lama, then dia accept. sape yang add dia mesti dia accept ok, tak sombong pun, tapi tak pernah le komen2 kat fb dia pun. suka tengok aida nie sebab dia punya personaliti menarik ditambah lah dengan wajah yang cute dan manis. sangat sesuai le kan dinobatkan sebagai pemenang gadis melayu.

blog aida baru lagi, baru ada 1 en3 kalau tak silap, sebagai menyokong blogger baru jom ramai2 follow aida gadis melayu. kepada peminat aida harus arr follow kan.

klik sini untuk ke blog aida gadis melayu     http://salsabieyla.blogspot.com



gambar nie dr blog aida

 

5 comments:

Norfa said...

suka tgk aida ni.. sopan & ayu jer

alinac lover said...

ngee jom terjah!

Myra Jay said...

Iz, jom join gathering nie mau tak??
Wat kat seagate Penang. Kita join ramai2..:)

http://nurrcahaya.blogspot.com/2011/03/jom-join-gatheringdan-dapatkan-t-shirt.html

Hanim Mahali said...

baguslah aida ada blog... tapi baru tau aida de blog... lambatnya tau... T_T

Admin said...

Salam,


Thanks for info...nak gi survey jap

Gossip Panas Artis

Newer Post Older Post Home