Pages

Tuesday, February 1, 2011

aku nak laju tapi murah ada ke?

assalammualaikum,  ada tak sape2 jual benda alah nie, laju tapi murah, cepat ngaku, aku nak...benda alah pe lak nie ek...aku nak anak beruk arr a.k.a berukben hehehe... sangat nyampah arr kan pakai tenet nie heheh...bayar murah nak laju lak kan,...nak murah n laju leh pakai stremix je kan, yang terbaru unifi, aku yang kena guna talian talipon nie arr aku tak gemar pun, walaupun laju, sebabnye bila kat umah aku tak dak masa nak online. so cam rugi je kan, dulu pernah pakai stremix bayar buta2 je tak guna pun. lagipun aku cepat jemu arr  kalau online selalu, aku yang spesis minat datang semusim je, pas tu tukar musim lain, aku nak buat benda lain lak, 

 p1 n YES pun murah gak kan, tapi hampeh tol kan tak dak coverage lagipun kat kawasan aku, nie pun kira untung ada 3G leh gak guna beruband maxis....tapi kan dah aku guna yang murah cepat tol ko nak limit kan, bosan tol arr kan, tu pasal aku malas dah ngan blog sekarang, loading lembab giler...kalau orang lain seronok2 je ada fb kan, aku sekadar on je fb, sangat bosan dah ngan fb...so aku dok senyap2 je...malas nak chat or komen. mybe sebab dah berusia kan jadi camtu, hahahah....ok sedar diri tua huhuhu...

en3 ini lebih kepada membebel...waaa aku dah jadi mak nenek lak,..keja pun banyak hujung2 bulan...cuti raya cina korang buat pe ek...jom p haiking...semangat tol akak aku dok plan masa first raya cina, kasut sukan aku tak dak lagi nie,

2 comments:

alinac lover said...

heheh yong pakai p1

kak long said...

pun guna p1....0k jer takat ni..dah 1thn setgh..!

Newer Post Older Post Home