Pages

Wednesday, February 23, 2011

bayar saman online kan senang

aku begang tol arr, akak aku minta tolong aku p bayar saman, sampai2 balai polis no habis lak, cis buat penat aku p je, apasal le depa nie nak limitkan no thah, then polis tu cakap leh bayar kat pejabat pos, aku ngan bendolnye p pulak pejabat pos yang aku jumpa sepanjang perjalanan balik, ok cam biasa ambik no, selamat tak dak orang, sampai gilirin aku p kaunter, tanya kat kerani tu leh bayar saman tak, korang tau tak dia cakap pe, pejabat pos cini tak boleh hanya IBU PEJABAT POS BM & BUTTERWORTH JE BOLEH. Hampeh tol arr kan, tengah panas terik nie aku nak p sana lak, mau sat lagi aku sakit pale lagi cam semalam, aku dah le tak boleh berjemur tengah panas, mesti sakit pale. tak tau le nak bagi hilang penyakit pening nie camna, bila dah pening nie mula le aku rase nak muntah2 lak, sayes tol hidup aku camni. 


 aku kuar tadi ada 2 tempat aku nak p, kawasan yang sama, nak singah pejabat lawyer jap. pejabat lawyer lak tak buka hari nie, waaaaaaaaa sia2 tol, satu apa pun keja aku tak jadi. tak dak maknanye sok aku nak p lagi balai polis tu, kena p awal, aku tak leh kuar awal. nak p  2 pejabat Pos tu pun jauh gak, paling aku nyampah p kalau depa kata tak leh bayar, apasal le polis tu tak gitau awal2 leh bayar kat pejabat pos je, buang masa tol arr, aritu pun dah pernah p balai polis kat butterworth nak bayar  dia cakap kena p B.P.PERDA. maksudnye dah 3x aku p nak bayar still tak leh bayar2 gak.

nak suh akak aku bayar sendiri saman tu ada kat aku, dia bukan dok sekali ngan aku pun, jumpa hujung minggu je pun. dah nak due date dah nie, BUAT BAYARAN SAMAN ONLINE KAN SENANG.

0 comments:

Newer Post Older Post Home