Pages

Friday, February 11, 2011

Header baru my blog

cepat mai tengok header baru blog aku hehe..tak dak keja nak buat, so saje2 edit gambar untuk header blog. tapi kan cam tak best lak ada bolder colour pink tu, kalau tukar bolder jadi hitam, nanti kat si debar pun ikut sama, lagi serabut blog aku. camna nak buang frame kat header tu je ek? sape tau tak ek. aku nak letak gambar yang besar tu je, tak nak besar frame tu, nanti lg berat nak loading kalau gambar besar sangat.


Newer Post Older Post Home