Pages

Wednesday, February 2, 2011

The Green Hornet -3D

 ahad lepas aku p melayan cite nie, aku bukan peminat jay chou pun, tapi kan akak n adik aku minat giler kat mamat jay tu, so melayan le jugak, apa yang best bila tengok 3D ek..bila tengok api or kaca pecah ar kan, cam real lak kena kita, tu le kelebihan 3D, semua benda cam jatuh kat kita lak, untuk tengok filem yang ada 3D nie kena bayar lebih sikit, rm 16 so kena tengok pakai spack yang ada 3D tu, dah le aku rabun pakai kena pakai double le kan, mesti kelakar giler muka aku, firstime tengok filem guna 3D so jakun le sikit hehehe...kalau tengok Harry Poter mesti best kan, last episod baru nak buat  3D...bila ek nak kuar filem tu ?



Following the death of his father, Britt Reid, heir to his father's large company, teams up with his late dad's assistant Kato to become a masked crime fighting team.

Director:

Michel Gondry

Writers:

Seth Rogen, Evan Goldberg, and 1 more credit »

Stars:

Seth Rogen, Jay Chou and Christoph Waltz
 
 



Still of Seth Rogen and Jay Chou in The Green Hornet Still of Jay Chou in The Green Hornet Cameron Diaz at event of The Green Hornet Still of Seth Rogen in The Green Hornet Still of Seth Rogen and Jay Chou in The Green Hornet

Storyline
 
Playboy Britt Reid (Seth Rogen) becomes the new publisher of Los Angeles' "The Daily Sentinel" after the sudden death of his father. Britt's party life is about to change when he and his driver and kung fu expert, Kato (Jay Chou), stop a robbery. With the help of Kato, Britt starts a new career of fighting crime as the masked superhero "The Green Hornet". Written by Douglas Young (the-movie-guy)  

p/s : jay chou cam nak tunjuk hebat je dalam filem nie kan....heheh...tang action je best kot..banyak syok sendiri je filem nie kuang2....by the way peminat jay chou jgn marah aku lak ek..

0 comments:

Newer Post Older Post Home