Pages

Wednesday, February 2, 2011

asal raya cina je kan mesti...

selamat pagi semua, semua orang dah mula cuti ka? aku lum lagi sok baru cuti, kat fb aku tengok ramai orang tak online dah, mesti depa dah mula cuti kan...korang plan p mana cuti raya cina, aku nak p ladang anggur tp tak tau le pulak buka ke tak time raya cina nie kan, yang pasti semua supermarket mesti tutup bila raya cina, so tak maknanye nak p jalan2 citu, nak shoping pun tak leh hehe...

 Asal raya cina je mesti orang melayu susah kan, yela semua kedai tutup, majoriti yang niaga orang cina...tapi xpe kat umah aku tu satu minimarket tu akan buka coz dia cina kristian, so dia takan tutup kedai, terdesak cari barang leh beli situ huhuhu...

selamat makan limau free, kat ofis aku pun ada lagi nie,

3 comments:

Myra Jay said...

Shopping complex tak bukak ke Iz, baru plan nk p ptg ni tgk adiah kenduri kawen ha..hehee

CN said...

Waah dh tukar background...header pun cantik...akk dh cuti dh ni syok duk umah..hehe!!

izyanty collection said...

myra :ptg nie tak tutup g kot, tp banyak kedai dh tutup ptg..mlam nak makan besar huhu..2 hari raya cina mmg comfim tutup..

CN : thank's...bestnye dok umah..iz kalau cti arinie pun, xdak sape gak kat umh, tp arinie rase sunyi lain macam je, bla kuar...rmai tol org kt bank huhu

Newer Post Older Post Home