Pages

Wednesday, February 16, 2011

kotak untuk gift door

 

aku suka le kotak nie, cantik n lain dari yg lain leh letak cup cake, mesti lepas nie ramai yang nak melangsungkan perkahwenan kan, so saje nak cari sesuatu yang lain untuk bakal2 pengantin. tiada kaitan ngan aku pun ek..harga dia RM1++,  untuk yang berminat leh le jenguk kat SINI untuk info lanjut


 
 
 








 
 








5 comments:

Myra Jay said...

Memang cantik, tp sayang andai org yg terima tak tau hargai dan buang begitu sahaja kan..

p/s:Iz bila nk kawen?? :)

Fadzillah Kamarudin said...

cantik...
especially yang ada ribbon merah n coklat...

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam.. cntiiiik semuanya...tapikan wajah baru blog ni lagi cantik ...very sweet!!

izyanty collection said...

myra: a;ah tu la, beli mhal2 n cantik org buang..
p/s : coming soon insyaallah :)

k.Fadzillah: yup..smua cantik

izyanty collection said...

ct noarlzah :w'salam..a;ah kan.thank's..:)masuk le selalu he3

Newer Post Older Post Home