Pages

Monday, February 21, 2011

bos aku cuti kawen tak abih lagi ke..

minggu nie dah masuk minggu ke-3..aku tak nampak dia mai ofis lagi pun, maybe sambung cuti lagi kot bagi cukup 3 minggu kot ek. bos aku kawen 2 minggu lepas masa 6 haribulan aritu, hoorey bos tak dak leh bermaharajalela, heheh...bos ada ke tak dak sama je aku, relax gak, yang best tak dak lah dia dok calling2 aku suh buat keja kan, coz cbuk p honeymoon. wife bos aku sangat manis n cun tau, selamat pengantin baru dan semoga kekal hingga keakhir hayat..amin


sebenarnye tak lah relax sangat coz aku keja dua companay, satu lagi ngan pak menakan bos punya, so ada je keja nak kena buat, tambah2 lak tanah lot baru nak buka ngan kemasukan lembu dari thailand, kadang2 terpaksa gak p kandang lembu semata-mata nak dapat tandatangan bos, sebab bos aku a.k.a hj selalu dok citu siap buat pondok untuk dia solat n ngaji kat citu.

p/s: aku sangat respek kat hj dalam bab bisnes + bab agama, sangat cekap buat duit, harap2 aku dapat le  tempias cikit2  kan.:)

2 comments:

Myra Jay said...

Bos dah kawen.. IZ bila plak??

Tak sabar nak makan nasik minyak nie.. :)

Dah klik HB Iz. :)

izyanty collection said...

myra:sabar le maira, lum smpai seru lagi arr huhuhu..kasi can bos kawen dulu,rezeki bos murah pas kawen, leh la naik gaji kan he3..
thank's klik nanti iz klik kt blog myra lak :)

Newer Post Older Post Home