Pages

Thursday, February 17, 2011

rambutan muncul tiba-tiba




ada sape2 yang teringin nak makan buah rambutan tak? sekarang bukan musim rambutan lagi kalau tak silap aku le kan, sebabnye aku dok tengok semua pokok tepi jalan umah orang tak dak tanda2 nak berbunga apatah lagi berbuah. Sebenarnye aku memang teringin nak makan buah nie, dok terfikir dalam otak bila le nak musim buah rambutan nie, balik umah tok aku pun tengok pokok tak dak tanda nak berbuah pun...tak pe sabar je lah menanti musim akan datang.

Masa tengahari tadi cam biasa, balik umah makan, then aku ternampak satu plastik buah rambutan, waaaaa hajat aku termakbul buah rambutan ada musim arr sekarang, area mana tak tau le pulak, dengan muka tersengih2 happy tanya mak aku beli mana, rupanye ada orang jual kat pasar, yeahhh suka sangat dapat makan buah rambutan harinie.

ok tamat sudah cite buah rambutan, aku memang hantu rambutan tau hehe...tapi kat umah aku takdak le pulak pokok,. umah tok aku pokok tinggi amat, sangat susah nak ambik baik beli je lah lagi puas hati kan.

4 comments:

E.d.Y said...

xsuka rambutan...suka durian je..hehe

izyanty collection said...

E.D.Y: camtu ek..rambutan n durian musim yg sama selalunye.

♥z@z@♥ said...

follow u back...winksss....

Redbloodsnow said...

lame tak mkn rambutan :D

Newer Post Older Post Home