Pages

Tuesday, February 22, 2011

RANTAI PLATINUM tahan lasak tak?

minggu lepas rantai silve aku putus, nak kata aku kasar ner ada pun, baru pegang sikit je terus putus, tapi lama dah pakai hampir setahun gak kot. aku pun dah bosan gak sebenarnye ngan rantai tu dok terfikir2 nak tukar baru, kebetulan tol putus time tu gak kan, so aku pun cakap le kat  seseorang yang rantai yg dia bagi tu dah putus, mula2 tu rase bersalah pun ada gak, mesti dia nak cakap aku  kasar sampai putus kan,

si dia : nape  putus ?

aku : masa tarik loket nak betolkan terus putus.

si dia : yg p tarik buat pe?

aku : ner ada tarik kuat pun, pegang je.

si dia : biar ar. nanti beli lain..

aku : ok :)

then aku pun dapat le gantian yang baru dari sidia, suka arr kan tambah2 lak tengok dok dalam bag comel nie


dalam bag nie ada kotak kecik nie





ok nie la bentuk rantai yang baru aku platinum, aku pun tak tau berapa harga, bila tanya dia cakap murah je, so aku pun cakap le kalau putus lagi leh beli lagi kan sebab murah je kan, dia balas ok sambil gelak je.


thank's awak hadiahkan yang baru. :)


2 comments:

bardboo said...

bestnye..putus je tros dpt baru..bertuah bdn..hehe..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

izyanty collection said...

bardboo: skrg bertuah lg kot, sok2 taktau lg le he3..

Newer Post Older Post Home