Pages

Friday, February 11, 2011

korang dengar tak lagu kat blog aku?

Assalamualaikum..dan selamat pagi Jumaat...saje nak tanya soalan kat korang yang masuk blog aku, dengar tak lagu dalam blog aku, dah seminggu aku tak dengar pun tiap2 kali aku buka blog, ke aku sorang je yang tak leh dengar, bukan ape berukband aku kan lembab maybe tupasal aku tak leh dengar kot. tapi bila aku buka blog orang lain boleh je. blog aku je tak dapat dengar. masalah dari mana lak? just nak kepastian je..leh dgar ke tak sebenarnye..

0 comments:

Newer Post Older Post Home