Pages

Wednesday, February 23, 2011

Platinum Precious - rekaan dia cantik-cantik














 nak tau harga dia le masuk blogonline dia kat SINI
aku dapat tau kewujudan benda yang kat atas nie  dari bisnes kad  yg diaorang letak bag yang aku dapat hadiah tu. nak banyak pilihan leh p kedai dia sendiri k.


boleh jugak masuk website depa banyak pilihan gak, tapi tak dak pulak  harga lak


p/s : cantik2 kan, kalau cam kat atas tu tak leh pakai hari2, kang rosak nangis ko.
nasib baik dia bagi yg simple2 je so leh la aku pakai hari2 kan.

3 comments:

bardboo said...

seyes mmg cantik rantai2 tu..geram tgok..huhu..

Jom Lawat: Blog Bardboo
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

Myra Jay said...

Cantik ar Iz.. Jap nak terjah link tu, kalau harga ok, nak gak rembat :)

izyanty collection said...

bardboo : a;ah semua cantik2

myra :ok p terjah dulu, jamu2 mata :)

Newer Post Older Post Home