Pages

Wednesday, April 25, 2012

jom buka akaun TABUNG HAJI FREE


Assalammualaikum....sibuk tol aku dok suruh orang buka acc tabung haji, siap jadi agen lagi taw hahah...padahal aku tak dapat apa pun.cite dia camni tadi customer aku datang bayar duit tanah lot, dia keja dekat Tabung Haji, dia tanya lah ada sapa2 lagi tak nak buka acc. aku cakap ada. sebelum nie aku ada minta tolong dia buka acc untuk aku masa tu kena caj RM 10 untuk buka acc tabung Haji.

so dia gitaw aku sekarang tengah ada promosi buka acc tak payah bayar apa2, then dia suh aku cari ramai2  saudara mara nanti fax kat dia, sebab peruntukan yg free tu ada kosong lagi 10 ribu orang, so diaorang kena dapatkan seramai mungkin untuk buka acc tabung haji sampai 30/4/12 nie je.

apa kata jom ramai2 ambik peluang nie, tak rugi apa2 pun kan. sekarang tabung haji dah senang setiap kali nak simpan duit boleh guna MAYBANK. dulu hanya bank Islam n Tabung Haji je leh masukan.

SILA LAH BERKUNJUNG KE TABUNG HAJI OR BANK ISLAM yang berdekatan anda.

P/S :  sapa yg dekat ngan aku boleh je nak minta tolong aku buatkan.

2 comments:

Myra Jay said...

Myra dah buka akaun, cuma nak kena tambahkan amount je ;)

hidayah said...

Alhamdulillah ,
kami suami isteri dah ada akaun tabung haji sejak sekolah dulu..
tapi duit tak banyak la..
hehe..

bolehlah..menabung sikit-sikit..

:)

Newer Post Older Post Home