Pages

Tuesday, April 24, 2012

mana nak dapat telekung macam nie??

almy nadia
kredit gambar dari http://beautifulnara.com

kain telekung sekarang pun dah ada fesyen awaning keras cam tudung express kan, firstime tengok dalam drama cinta buat Elmeda.

5 comments:

hidayah said...

kan..kan..
dia bukan jahit khas untuk cerita tu kan..?

♥cikmOt♥ said...

haah...kita pun perasan...tapi time sujud sampai ke dahi ke sujud...ke camner ek...

izyantyPersonalTaste said...

hidayah :a'ah...mesti ada jual nie, tapi tak meluas lg.

cikmot: he3...kita pun tengah ngetest pkai tudung awaning pastu sujud, kalau kena dahi baru leh beli kan he3...rasanya leh kena dahi.pakai belakang sikit.

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

grr..

orang laki buleh komen kah pasal telekung nih

macam mana mau sujud?

izyantyPersonalTaste said...

khairul :boleh je komen...still boleh sujud,mybe kurang selesa je kot.sebab kalau pakai tudung awaning yg keras tu pun, mana ada sorok dahi pun, still boleh kena dahi bila sujud.waallahualam...

Newer Post Older Post Home