Pages

Tuesday, April 3, 2012

rupa blog baru macam serabut mata je

rasa nak tukar wajah blog, so tangan nie pun mula lah melilau cari kan, blog orang lain guna template pacadot aku pun nak jugak, bila letak yg baru...erkkkk sekali tengok cam serabut je,nyemak mata pun ada gak, sebelum nie pakai yg background kaler yg kosong je. yg pecadot cam serabut lak,....cuba 2, 3 hari dulu lah, nanti kalau dah sakit mata tengok tukar lain he3...

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

saya punya blog jugak tak tukar2 lagi...malas la

hidayah said...

suka je dengan polkadots..
:)

Myra Jay said...

Warna ok Iz lembut je, cuma kaler font entry je Iz kena tukar, maybe kalau kaler itam ok kot cantik :)



p/s : Myra dah terima frame tu, memang cantik Iz, TQ tau..
Nanti myra buat entry :D

Dieyna said...

hehe polkadotnya besar sangat... huhu yang jadi serabut tu,,

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,pilih mana berkenan ea.. =)

IFA Athirah said...

mungkin kalo polkadot tu kat tepi je,lgi okay kot :)

Ardini Humaira said...

dni pun rasa nak tuka tapi tak tuka2 lagi hehe

Newer Post Older Post Home