Pages

Friday, April 6, 2012

serius sangat cun keta HONDA HYBRID



kenapa tiba-tiba aku suka keta camni, sebelum nie langsung tak berminat ngan mana-mana keta, aku suka sebab tengok colour2 dia yg cantik kot he3 dan rekabentuk  Honda Hybrid nie cam menarik le jugak. itu baru luar belah dalam lagi best kot he3...by the way saya tak mampu nak beli pun he3...suka sebab tengok colour je, boleh camtu huhuhu..apa yg aku taw pasal kereta honda, bila naik keta tu mmg rasa hebat n best sebab enjin dia terbaik.

untuk info lebih lanjut klik SINI

3 comments:

Myra Jay said...

Myra pun suka tapi DUIT tu yang terbatuk tu :)

hidayah said...

gulp..

memang smart...

tapi i mampu tengok aje lah you..

hehe..

izyantyPersonalTaste said...

myra :iz pun nak terbatuk gak he3..atlist myra dah dpt alza kan. :)

hidayah :mmg smart kan, sama lah mampu tgok je.

Newer Post Older Post Home