Pages

Tuesday, April 10, 2012

eh esok cuti ek?

camna aku leh tak taw yg sok cuti umum, sebab kat kelender tak dak pun cuti apa2 aku tengok, ramai yg dok ckp sok cuti, so aku pun google lah 14 april 2012 cuti apa. oic baru taw hari pertabalan Agung baru. dah lah tak baca paper tu yg tak taw, org dok post kat blog sebelum nie pun aku tak tertengok mesti ari aku cuti sabtu n ahad. hari cuti memang aku tak online langsung. berita pun tak tengok sgt kt tv, tu yang ketinggalan tu huhuu..


p/s: nanti tanya bos dulu leh cuti ke tak. kalau datang keja pun ok gak, malas dok umah panas dok ofis sejuk leh online he3.. 

3 comments:

Myra Jay said...

Kilang myra tak amik esok, pindah ke 30hb, leh direct cuti sampai 1Mei..

hidayah said...

tak tau esok cuti..

hoho..

pang..pang..pang..

hehe..

;)

izyantyPersonalTaste said...

myra :cuti direct baru best kan...


hidayah :he samalah, but baru taw..heeheh

Newer Post Older Post Home