Pages

Wednesday, April 4, 2012

kegilaan saya sekarang


Assalammualaikum....jumaat lepas mood bagus tol dok giler buat bunga ros, minggu lepas je lah. minggu nie xdak mood lagi nak buat, rasa cam malas nak potong2 kertas. tapi sok2 bila dah bosan dalam ofis aku buat jugak hahahah....awal bulan of coz lah cibuk cikit kan...eh tak sebenarnya tengah menunggu  ilham datang huhuhu...en ilham sila datang ok..

kalau nak letak kat frame memang cantik, risau bunga nie akan terpenyet lak, so aku akan jual by hand je lah. kalau ada yg nak jugak terpaksa caj extra untuk kotak pos express.

p/s : biru + purle cantik lak tengok kan...kat mata aku je lah, orang lain tak sama pendapat...

6 comments:

Myra Jay said...

Rajin tul Iz, kreatif lak tu..

Myra tak upload lagi dalam pc, masih dalam kamera..
Tak sabar nak publish pasal frame tu :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik tu.. yui xpndai wat bunga ros lg..hihi.

izyantyPersonalTaste said...

myra :sbab bosan tu jd rajin buat benda2 camtu he3..

nuyui: tq..bunga rose senang gak nak buat, cuba cari toturial..:)

shiema sufian said...

Lawaaa, boleh buatkan SHiema satu lah (:

MamaEma said...

cantik

izyantyPersonalTaste said...

shiema :thank's..boleh2 he3..

Newer Post Older Post Home