Pages

Friday, April 13, 2012

mana nak dapat tudung n baju murah-murah

Dress Cantik Panjang 155


contoh
kredit sini untuk gambar

tapi semalam kt pasar  malam dress lagi cantik dari gambar nie, lg murah lak tu,



kepada sesiapa yg suka shoping but shoping ngan harga murah dan leh angkut banyak-banyak....nak taw tak kat mana? jeng2...tempat itu adalah pasar malam kat kawasan ampa sendiri ok....jangan tak taw ek...kat pasar malam sekarang baju up to date ok...dress korea n tak korea dia cantik n murah sangat. aku baru terperasan minggu nie hik2...selalu aku singgah pasar malam time petang 5.30pm mana ada kedai kain tudung n baju yg buka lagi.kemarin p lewat sikit kol 6 wah teruja weh....dress lawa2, murah lak tu, tapi sayang aku bawa duit sikit je, leh beli tudung 3 helai je n seluar, pastu makanan. aku malas nak belek2 lama2 kat kedai baju sayes sedih tak dapat beli. yang pasti harga lebih murah dan dapat jimat 5 untuk setiap tudung aku. sib baik aku tak terbeli online lg. rm 5 tu banyak ok jimat. shwal yg jenis nipis sikit kt pasar mlm jual rm 5 je tapi aku tak berkenan jenis nipis..so beli yg rm 10 tebal n lembut huhuhu  



2 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

toi gak tu..ada yg 2x lbh murah!

Myra Jay said...

Myra selalu p pasar malam beli makanan pastu terus balik, maleh nak jenjalan :)

Kekadang tu order kat cik abe je tolong beli makan :)

Newer Post Older Post Home