Pages

Thursday, April 5, 2012

saya sangat jelous ok

Assalammualaikum....hari nie petang yang sangat panas, ok tak pa aku suka, please jangan hujan sebab nak p pasar malam he3...

nak taw tak perkara-perkara yang buat aku jelous dalam hidup aku, 

aku sangat jelous bila tengok orang ada bakat melukis, serius teringin nak pandai melukis tapi tak dak bakat...so dok diam2 je lah.


aku sangat jelous bila tengok orang dok post gambar baby baru lahir, aku pun nak jugak...tapi lum ada rezeki nak kawin.


p/s: keterlaluan tak jelous aku ek ;p....

3 comments:

hidayah said...

ala..jeles sebab perkara yang baik..
takpe..

:)

Myra Jay said...

Heheee, sama la kita kekadang jeles jugak.. ;)

izyantyPersonalTaste said...

hidayah: hehe3...kira ok kan jelous camni :)

myra : sama ek...kadang2 kan.

Newer Post Older Post Home