Pages

Friday, April 6, 2012

teringin sangat nak buat kek comel camni

gambar nie diambil  dari blog cupcakekasih so sapa2 yg yg dok berhampiran ngan cupcakekasih boleh lah order.


sekarang nie tengah femes cake in jar/ balang kan...aku pun teringin nak buat gak taw, tapi kan memandang orang2 yang kaki makan xdak kat umah so terpaksa melupakan buat sementara waktu. serius sangat comel suka tengok, kalau bab makan kek aku memang kureng sikit. suka buat bagi orang makan je. nanti bila ada ramai2 kat umah baru nak buat he3..


sapa pernah buat cake in jar ek, kukus sekali balang le kan? ke ada balang khas untuk buat cake in jar ek?


3 comments:

Myra Jay said...

1st time myra tengok kek dalam balang ni Iz..

izyantyPersonalTaste said...

myra: ye ke..iz pun baru2 nie je dpt taw he3..

missina said...

ni takleh panggil cupcakes gi,,kene pggl jarcakes,,,hehe,,nmpk comel,,tp mest mahal skit sbb pakai balang kaca kan,,hhuhu

Newer Post Older Post Home