Pages

Friday, April 13, 2012

napa ulang lagu yg sama


aku dengar radio online. setiap kali nak balik rehat aku stop dulu, then bila masuk balik keja aku on balik. bila dah on aku dengar lagu yg sama cam aku dengar time dok siap2 nak mai keja. aik awat depa dok ulang lagu yg sama cam aku dengar kt umah tadi, aku buat tak taw je lah layan je lah dah lagu best2. hari nie baru aku perasan ada tempat klik back to live....rupanya bila aku stop dia dah rekod yg lama,  nak dengar yg tengah live tu kena klik back to live..hahahahah sengal tul. patut le pun masa gegaran tu kat radio tak dak cakap apa pun, sebab  aku tak klik back to live....pas tu dok kata awat radio nie tak alert benda2 camtu kan hahahha...sendiri yg tak alert :p


p/s :aku tengah khusyuk keja masa gegaran berlaku, then tiba2 ofis bergoyang....pelik napa camtu ingatkan sebab pasang air-cond kuat sangat. tutup air-cond still rasa lagi, pas tu tengok kt fb baru taw sebab apa.

semoga kita semua berada dalam lindungan Allah s.wt

0 comments:

Newer Post Older Post Home