Pages

Wednesday, November 23, 2011

berilah barang yang berguna....

sekarang kan musim orang kawin so en3 aku pun berkisar kearah tu sekarang, camna thah aku jadi bidan terjun dalam menyediakan persiapan perkawinan lak sekarang, rezeki orang kawen, fikir2 balik y not i buat bisnes kedai pengantin je kan hehehe....bisnes secara online je. 

setakat nie aku ada 2 produk je yang berkaitan perkawinan

 dan

- menerima tempahan doorgift bodyscrub

Bagi bakal2 pengantin terutamanya dan sesiapa saje korang digalakkan mencuba produk nie, sangat baik untuk kulit, cara penggunaan perah limau nipis dalam lulur dan sedikit air, kemudian lulur seluruh badan biar kering dan sental sehingga kuar daki.


Bercakap pasar doorgift mesti ramai yang pening nak cari barang apa yang sesuai kan, bagi aku le kan y not kita bagi barang yang berguna dan boleh dipakai oleh tetamu kita, sebagai contoh bodyscrub ( ciss promosi barang sendiri hehehe) AKU TENGAH BUAT PROMOSI NIE RM 1 JE     KLIK SINI


Selain tu korang leh bagi uncang tea ke, leh gak minum 1 family lagi hehe...pendek kata barang yang berguna lah dan ada fungsi ok.

Tahun depan Insyaallah aku nak hasilkan produk baru untuk IZYANTY COLLECTION SPA....produk baru nie nanti leh buat doorgift gak taw. yang pasti produk baru tu nanti bahan asas dia bahan semulajadi. sekarang aku nak buat exprimen dulu......bila dah siap nanti insyaallah aku akan bgi sample PERCUMA.

5 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah..good luck sis utk bsnes!

Myra Jay said...

Good luck 4 Iz dengan biznes ni :)

izyantyPersonalTaste said...

nuyui :thank's :)

myra: thank's myra :)

missina said...

bestnyer wat bisnes kan,,semoga murh rezki slalu,,;)

izyantyPersonalTaste said...

missina: best mmg best, klau produk laku le...thank's.. ina pun sama gak semoga murah rezeki slalu gak :)

Newer Post Older Post Home