Pages

Monday, November 28, 2011

sekian lamanya baru boleh dapat 5 star


lama tol baru dapat, tu pun dekat leaderboard je ( alhamdulilah) hal ini kerana aku sangat lah malas meng update blog hehehe... lain2 tu still 3 lagi. sebenarnya tak taw pun fungsi bintang tu.


p/s : isnin cuti lagi kan semua, hari cuti lagi lah aku tak update blog he3...autopublish tiba2 terbuat :p

3 comments:

Myra Jay said...

Myra pn ada 1 gak dpt 5 bintang tp xtau gak fungsinya..heheee

CT NoArIzAh ArIs said...

Tahniah lah dpt 5 star...sy pun dh lama tak jenguk nufnang sy tu malaslah..!!

izyantyPersonalTaste said...

myra : he3 sama lah...

k.ct :thank's...:)

Newer Post Older Post Home