Pages

Tuesday, November 15, 2011

betol ke REMY ISHAK dah kawen?


 
 aku suka je tengok isteri Remy nie cantik tol bertudung....ok aku suka dia kawen ngan pempuan dalam gambar nie heheheh



aku sangat terkejut membaca tajuk kat blog orang lain yang tulis Remy dah kawen, eh bukan dia couple ngan tiz zakiah ke...kesianya kat Tiz sampai camtu aku leh terfikir kan hahaha tu baru baca tajuk je dah leh buat andaian macam-macam kan....untuk mendapat kepastian aku pun klik le LINK kat SINI



0 comments:

Newer Post Older Post Home