Pages

Tuesday, November 15, 2011

tempat shoping tudung bawal kesukaan aku...

aku tak dak idea untuk menulis pun, so baik aku cite kat korang dekat mana boleh dapat tudung bawal fesyen terkini, en3 ini untuk peminat tudung bawal je ok he3...yeahhh aku salah sorang dari ampa...tapi aku tak suka bawal 1...sebab lembut sangat, nak bentuk tudung susah sikit bagi aku le, 



me with adam haris ( anak buah) nabil ( sepupu ) dah macam anak2 aku lak colour sama, semua orang ingat aku ibu adam masa p kenduri umah p.ngah aku. bawa adam sekali sebab ibu dia keja aritu huhuhu

opppsss lari topik, ai nak cite pasal tudung bawal kerawang yang aku pakai tu le...

untuk yang suka shoping online nie boleh le shoping dekat


Aku rasa harga dia berpatutan dari kedai online lain
kalau beli kat kedai lagi mahal

4 comments:

Myra Jay said...

Cantik gak tudung yang Iz pakai tu..

Sekarang nie senang kan, semua di hujung jari je kan :)


**Adam dah macam anak Iz, sebab muka pun dah sama ha ;)

izyantyPersonalTaste said...

myra :a'ah senang shoping online he3..
**sama sebab tembam gak hehe...

Ciao Annin said...

Tudung bawal!!!! Okay, ini sangat menarik!

izyantyPersonalTaste said...

ciao Annin : cepat serbu he3he..

Newer Post Older Post Home