Pages

Friday, April 8, 2011

Breakfast ala barat dan rumah impian


Selasa pagi ingat nak jalan2 penang…tapi cuaca lak cam tak best, so tak payah sibuk2 nak kuar awal jalan2. Mari buat sarapan ala barat yang mudah,



 
see kan mudah, semudah ABC huhuhu

lepas sarapan tak dak aktiviti nak buat, cuaca pagi2 dah mendung, adam pun bangun awal, tapi pas tu dia dia tido balik, sekali ngan ibu dia tertido sekali masa nak tidokan dia. 

aku tak tau nak buat pe. so sekodeng rumah banglo yang sebelah umah akak aku. hampir siap umah kat c2. dulu sebelah tu hutan tebal je, tengok sekarang hutan bukit dah ditarah jadi umah banglo dan apartment.

pemandangan dari atas


zoom bagi jelas bakal rumah aku
ok sila jangan percaya ok...harga dalam JUTA ye umah kat kat cini
tak mampu pun nak beli.

banglo 3 tingkat siap dengan JAKUZI setiap rumah, Jakuzi dok kat luar.


yang belah cini ngadap laut


aparment dok di tengah2 umah banglo.still leh nampak laut



yang nie pemandangan bawah resort akak aku le, bukan akak aku punya resort , keja akauntant situ jelah...n dapat tinggal ctu.
ok dapat gak lah merasa penginapan free hahahah a.k.a kat umah akak aku le.
datang sekali sekali ok le dok situ ngadap laut, hari2 bosan giler tau. tak pijak tanah.

3 comments:

CT NoArIzAh ArIs said...

Cantik pemandangannya... dpt sbijik mengadap laut confirm x kuar2 umah duk tgk lau je.

Henry Zackery said...

nak join leh ?? hehe :)

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

izyantyPersonalTaste said...

ct : mmg cantik, paling cantik waktu senja n awan biru, laut pun jd biru...kn kuar gak kang tak mkn lak he3..

henry: boleh je join :)

Newer Post Older Post Home