Pages

Monday, March 5, 2012

tempat chat dulu-dulu

mIRC Logo




Selamat petang....ampa ingat tak zaman dulu2 tempat chatting paling popular adalah MIRC. pada zaman tu facebook tak wujud lagi. ngan mirc nie kita leh chat ngan ramai orang tapi tak nampak muka n tak kenal cam fb kan. dalam tahun 2002 cam2 le zaman aku study...balik cuti ujung minggu giler nak chatting he3...itu dulu zaman remaja, sekarang tak minat dah huhuhu. rupanya dia dulu cam lain, sekarang dah lain lambang dia. thah ada orang guna lagi ke mirc nie ek? aku google tadi jumpa le lambang kt atas tu, kalau nak guna mirc kena download dulu. 

7 comments:

Myra Jay said...

Hehee, sama gak dulu masa zaman sekolah rajin gak dengan MiRC nie.. :)

Sanggup bersusah payah p cc semata2 nak chit chat :)

izyantyPersonalTaste said...

he3...memang ketagih ngan mirc kan dulu2..

aDisH.sHidA said...

kita sezaman la...shida start main mirc sejak masuk u..malam b4 balik kg...lepas habis exam on9 sampai kul 2pg,sampai pakcik cc tanya x nak balik ke..hahaha...blik umah lak on9 sampai ke subuh hahaha...tp tu semua dulu..skrg dah x on9 malam2

izyantyPersonalTaste said...

adish shida :he3..sama gak dulu online smpai ke pg sbab giler chat...

hidayah said...

oh tidak..

saya mula mirc tahun 1997..
itu menampakkan saya tua..
:P

izyantyPersonalTaste said...

hidayah : eh tak tua lah ...dewasa hehe..

Anonymous said...

Ingat...time to gelak paling top wakakakakakakah...

Newer Post Older Post Home